5. októbra 2017

Plnená paprika morčacím mäsom

1 hod.     4 porcie

4 papriky
Cca pol kila morčacích pŕs
1 šálka varenej quinoy
1 celé vajíčko
3 bielka
1/2 šalky nakrájanej cibulky
1PL oregano
1PL tymian
3PL sušený cesnak
2PL prelisovaneho cesnaku
1ČL himalajskej soli
2PL rajčinovej omáčky
Parmezán na posypanie

-predhrejeme si trubu na 180'C. Papriky rozkojime na polovicu a zbavime semiacok
-Vo velkej mise zmiešame maso, quinou, vajicko a bielky, cibulku, a vsetko korenie a lyzicu rajcinovej omacky
-dobre premiešame. Kazdu papriku naplnime touto zmesou a navrch poejeme troskou rajcinovej omacky. Posypeme syrom a pecieme zhruba 45minut. Ihned podavame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára